Skip links

Kwaliteiten

In onze webwinkel bieden wij 2 soorten golfballen aan. Nieuwe golfballen, deze zijn verpakt in dozen van 12 of 15 stuks welke weer verpakt zijn in sleeves van 3 golfballen. Onze tweedehands golfballen hebben wij hieronder nader toegelicht:

Golfballen Kwaliteit A plus

Klasse A+

Klasse A+

De A plus ballen zijn bij wijze van spreken uit het doosje het water ingeslagen en het voordeel voor u is dat de bal minder dan de helft kost van de nieuwprijs. Een echte aanrader dus!
Golfballen Kwaliteit A

Klasse A

Klasse A

Klasse A is een golfbal die er heel goed uitziet. De bal is soms heel licht beschadigd, maar bijna niet waarneembaar. Deze ballen zijn perfect voor golfers van ieder niveau. U kunt hier nog veel holes mee golfen en u koopt deze ballen dus zeer voordelig.
Golfballen Kwaliteit B

Klasse B

Klasse B

Klasse B is een golfbal die zichtbaar al iets langer in de roulatie is. Deze golfbal kan licht verkleurd en beschadigd zijn. Deze bal is ideaal voor de recreatiegolfer die veel ballen wegslaat en niet al te duur uit wil zijn. Wel geldt voor al deze ballen dat ze perfect zijn om mee te spelen.
Golfballen Kwaliteit C

Klasse C

Klasse C

Klasse C is een golfbal die duidelijk gebruikt is en zeker beschadigd is. Deze bal is prima voor de golf(st)er met watervrees en/of de beginner. Er zitten geen ballen met scheuren bij en ook geen oefenballen. Golfen is al duur genoeg, dus deze ballen zijn ideaal om mee te beginnen.